EUROPE AND BEYOND.

Como muchos ya sabéis, ‘Around the table with’ fue creado como un proyecto de comunicación gastronómica a largo plazo dedicado a explorar e investigar sobre las identificaciones personales que cada uno de nuestros invitados tienen con un plato, una bebida y un postre de su elección.

Tras el primer capítulo en el que publicamos tres entrevistas que nos permitieron comprometernos a fondo con esta idea, hemos querido cambiar el alcance de la misma: hemos recuperado nuestros objetivos internacionales y queremos escuchar nuevas voces que provienen de otras culturas gastronómicas diferentes de la española. Así que hemos buscamos nuevos perfiles. Y los encontramos.

Para lograrlo, hemos hecho de nuevo todo aquello que inspiró ‘Around the table with’: viajamos, compartimos mesas con gente que verdaderamente disfruta comiendo y escribimos muchas, muchas notas.

Desde hoy os traeremos historias que llegan desde toda Europa (y a veces, desde más lejos aún). Sed bienvenidos de nuevo (sed siempre bienvenidos) a este nuevo lado de la mesa.


As many of you already know ‘Around the table with’ was created as a long term gastronomic comunication project dedicated to explore and research on the personal identifications and links that our guests have with a dish, a dessert and a drink from their choice.

After the first chapter in which we published three interviews that allowed us to be deeply involved with this idea, we wanted to change its scope: we have recovered our international aims and we want to hear new voices coming from other gastronomic cultures different than the Spanish one. So we looked for new profiles. And we found them.

To achieve it, we have done all  over again. Those things that inspired ‘Around the table with’: we travelled, we shared tables with people who really enjoy eating and we wrote thousands of notes down.

From today on we will bring you stories coming from all around Europe (and sometimes from beyond). Be welcome again (and always) to this new side of the table.

 

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